Elföretag som löser rubbet

Nytt år och nya möjligheter, eller vad är det man brukar säga? Vi har sedan några år tillbaka haft olika fokus för varje år gällande renovering av vårt hus. I slutet av förra året påbörjade vi vår tillbyggnad på huset och nu i år kommer vi lägga fokus på att installera el i tillbyggnaden, men även andra saker som har med el att göra. Det bästa med att hitta ett väletablerat och kunnigt elföretag är att dom kan bistå med precis allt vi behöver hjälp med, vilket är en stor trygghet för oss. Att ha ett företag som har hand om alla våra elinstallationer och är pålitliga betyder väldigt mycket.

Styr hemmet från en och samma enhet med hjälp av Smarta Hem

Utöver elinstallationen i tillbyggnationen har vi även valt att äntligen installera ett hemlarm, en smarta hem lösning och solcellspaneler skall även på plats nu inför sommaren. Detta är något vi sparat till och sett fram emot länge nu och det känns så skönt att ha hittat ett elföretag som vi känner oss trygga med och som kan lösa allting. Just det här med smarta hem tycker jag verkar så jäkla bra. För er som inte vet vad det är så fungerar det kort och gott så att man kopplar samman hemmets alla eluttag, hemlarm och värme exempelvis, som du sedan kan styra från en och samma enhet. Jag behöver aldrig längre åka till jobbet och undra om jag drog ut strykjärnet innan jag åkte, det räcker att jag går in i min telefon och stänger av strömmen i alla uttag.

Eventuell installation av elbilsladdare

Det är också väldigt bra att kunna stänga av och sätta på lamporna när man exempelvis är bortrest, för att förhindra eventuellt inbrott. Det finns så mycket man kan göra nu för tiden och smarta hem är en av dessa saker. Jag ser så mycket fram emot detta år när vi kommer få ordning på så mycket vi pratat om och drömt om så länge nu. Vi har även pratat med elföretaget om att installera elbilsladdare, men det ligger fortfarande lite is eftersom vi inte vet om vi skall byta bilar i år eller nästa år. Vi får se med tiden helt enkelt!