Ett första steg in i fastighetsbranschen

För några månader sedan valde jag att investera i mitt första hyreshus här i Borås och därmed bli en av alla privata fastighetsägare. Detta är en dröm jag haft i flertalet år och nu äntligen vart tiden inne. Det är ett mindre hus innehållande totalt 4 lägenheter som när jag köpte huset vart i stort behov av en renovering vilket var exakt vad jag letade efter. Följande månader har vi gjort om alla badrum, rivit ut de gamla golven och är just nu i processen att sätta in nya kök.

Elektriker för elinstallationer och nya idéer

I samband med detta behöver jag hitta en riktigt bra elektriker i Borås som kan dra om viss el och göra nya elinstallationer. Jag har tänkt höra mig lite omkring bland branschkollegor och se vilket företag som passar oss bäst och även kan komma med lite nya idéer och infallsvinklar som vi kanske inte tänkt på redan eftersom man har en tendens till att bli lite blind på övriga idéer och lösningar när man väl snöat in sig på någonting.

Hoppas på fler liknande projekt inom snar framtid

Efter att köken har kommit på plats och i ordning och all el är fixat är det bara finliret kvar vilket är att lägga in nya fräscha golv och måla alla väggar. Jag tänker göra det så enkelt som möjligt och göra väggarna vita, det är någonting som fungerar hos alla och det är väldigt enkelt för oss att fräscha upp med ny färg när det finns behov av det i framtiden. I övrigt känner jag mig otroligt glad över att äntligen ha tagit steget in i fastighetsbranschen och jag hoppas att ännu fler liknande projekt kommer i min väg inom snar framtid. Det här är vad jag skall göra och det här är bara början.