En arbetsgivare i världsklass

Om du precis som jag precis flyttat till Älmhult och är elektriker så är det verkligen Eltjänst Älmhult som jag rekommenderar dig. Jag letade jobb och fick utav en slump kontakt med en elektriker som jag känt sedan jag var yngre och det blev till slut Eltjänst Älmhult som blev min nya arbetsplats. Jag är otroligt glad för detta och känner verkligen att jag trivs och vill därför dela en ny ledig tjänst för alla mina elektriker till vänner där ute.

För här blir du en elektriker som jobbar i ett team med riktning på en kommun på nästan 20 tusen invånare. Detta kan både bli en utmaning men också lika mycket ett privilegium. Eftersom invånarantalet inte är enormt som i andra storstäder runt om i landet där Eltjänst finns så blir Eltjänst Älmhult mer benägna att kunna finnas nära till hands hela tiden. Endast några hundra meter från centralstationen ligger huvudkontoret och med andra ord finns det en tillgänglighet på ett helt annat sätt om man jämför med större företag.

Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Så är du i sökandet efter nytt jobb, vill flytta till Älmhult eller helt enkelt bara vill veta mer om tjänsten så finns jag tillgänglig för frågor lite när som helst. Se till att spara ned mitt telefonnummer som finns här nedan så svarar jag gärna på fler frågor.

Jag vill slutligen bara pusha på också vilken lite familj man blir när man jobbar så tätt ihop som vi gör på en mindre ort. Ibland kan jag därför inse hur värt det är att vara ett mindre gäng med bra kollegor som fungerar ihop, även fast allt annat runt om kanske känns tuffare. Det gör liksom hela arbetsdagarna till något kul och givande. Jag hoppas vi hörs!