Krångligt att skaffa pool?

Vi har äntligen flyttat in i vårt drömhus på landet och ingen är gladare än vi. Naturen här ute, luften, lugnet och hela atmosfären går inte att jämföra mot stadslivet och allt ljud man konstant har levt med i så många år. Jag vill aldrig flytta härifrån och jag tror inte heller jag kommer känna samma behov av att åka ut och resa hädanefter.

Drömmer om semesterdagar vid poolen

Något vi diskuterat ett tag nu är om vi skall skaffa en pool i trädgården eller inte. Vi har ju visserligen sjön 5 minuters bilväg härifrån men tänk vad härligt att ha en pool i anknytning till altanen att kunna spendera sina semesterdagar vid. Vilken dröm!
Jag sitter faktiskt och gör lite research om just poolbyggen eftersom jag har noll erfarenhet kring ämnet och har halkat in på https://husochhem.nu/bygga-pool/ .

Pool med helhetslösning

Efter att ha spanat runt en stund på olika hemsidor känner jag att det nog inte är så omständligt som vi först trodde att det skulle vara att skaffa pool. Det finns nämligen ett företag som erbjuder helhetslösningar där dom hjälper oss med alltifrån idé och planering, storlek och placering och styr upp allting åt oss vad gäller kontakt med alla inblandade hantverkare och annat folk. Dom håller även koll på att allting går enligt både planering och tidsschema under hela processen.
Vad jag även kan se så skriver dom om att dom bygger sina pooler med stomme i betong som innebär att det varken kommer rosta, spricka eller ruttna.

I mina ögon låter detta nästan för bra för att vara sant. Jag tror bestämt att det får bli ett samtal till nåt företag under nästa vecka för att diskutera detta närmare. Vem vet, kanske är det vi som spenderar nästa semester i vår alldeles egna pool nästa sommar.